საკვების მენიუ
მენიუს კონცეფციის შექმნა;
- სამზარეულოს ტექნოლოგიური რუკის ფორმირება (რეცეპტურა/ კალკულაცია/ ვიზუალი);
- სარეკომენდაციო გასაყიდი ფასების შემუშავება;
- მენიუს ფორმატი და გრაფიკული დიზაინი;
- ჭურჭლის დიზაინი და განლაგება;
- სამზარეულოს ტექნიკური დიზაინი (სამზარეულოს ტექნიკური მოწყობა საერთაშორისო სტანდარტების შესაბამისად);
- მზარეულებისთვის ტრენინგის/ტრენინგების ჩატარება.
ყოველთვიური მონიტორინგისთვის მომსახურების ღირებულება - 300$ (დღგ-ს გარეშე).
ჩასაბარებელი დოკუმენტაცია:
- ტექნოლოგიური მენიუ.
- მენიუს გრაფიკული დიზაინი.
ვადა: 3 თვე.
ღირებულება: 12 567$ (დღგ-ს გარეშე).
*მენიუს ფასი მოიცავს 20 კერძის შექმნას.
*ფასის ცვლილება დამოკიდებულია მომხმარებლის ინდივიდუალურ საჭიროებაზე.