ღვინის ბარათი
კვების ობიექტებს ასოციაცია სთავაზობს ღვინის რეალიზაციასთან დაკავშირებულ სხვადასხვა სერვისებს, რომლებიც ტრადიციულ გასტრონიმიულ მიმართულებაში დიდ როლს თამაშობს.
- ღვინის ბარათის კონცეფციისა და სტილის ჩამოყალიბება;
- ღვინის ბარათის შედგენა-დამუშავება;
- სომელიეს ფუნქციისა და როლის გაცნობა;
- ღვინის მწარმოებლებთან ურთიერთობების წამოწყება;
- ღვინის სარეალიზაციო ფასებზე რეკომენდაციები;
- ღვინის საწყობის მართვასა და კონტროლზე რეკომენდაციების შემუშავება;
- სომელიესა და ღვინის სერვისების პერსონალის მომზადება (ტრენინგების ორგანიზება შემდეგ საკითებზე: ღვინის სერვირება, ღვინის დაგემოვნება, ღვინის სტილი/ადგილწარმოშობა, ღვინისა და საკვების შესახებ ზოგადი პოსტულატები);
- უსაფრთხოებისა და ჰიგიენის სტანდარტების დაცვაზე რეკომენდაციები.
ყოველთვიური მონიტორინგის მომსახურების ღირებულება:
160$ (დღგ-ს გარეშე).
ჩასაბარებელი დოკუმენტაცია:
- ღვინის უსაფრთხოებისა და შენახვის წესები.
ვადა: 3 თვე.
ფასი: 7 225$ (დღგ-ს გარეშე).