logo
GE | EN
  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube
  • ასოციაცია
    • ჩვენ შესახებ
    • ბორდის წევრები
    • სერვისები
    • ანგარიშები
    • კონკურსები
    • პარტნიორები
    • ასოციაციაში გაწევრიანება
  • ვაკანსიები
    • მიმდინარე ვაკანსიები
    • ვაკანსიის განთავსება
  • სტატიები
    • ცხელი ამბები
  • გასტროტურები
  • სასწავლო კურსები
  • პროექტები
  • ბიბლიოთეკა
  • კონტაქტი

ცხელი ამბები

  • ყველა კატეგორია
  • ტენდენცია
  • ხალხი
  • ლოკაცია
  • ცხელი ამბები
  • კერძები და სასმელი

"ხაჭაპურის" ეტიმოლოგია

image

3 წუთის საკითხავი  

ვრცლად 1 აგვისტო, 2022

2022 წლის 50 საუკეთესო რესტორანი გამოვლინდა

image

4 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 19 ივლისი, 2022

მსოფლიო საზოგადოება 2022 წლის 50 საუკეთესო რ...

image

2 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 17 ივლისი, 2022

მდგრადი გასტრონომიის დღე

image

2 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 17 ივნისი, 2022

ხაჭაპურის ფესტივალი და შეფმზარეულების ეროვნულ...

image

3 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 1 ივნისი, 2022

31 მაისს საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციის ...

image

2 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 30 მაისი, 2022

#MakeBorshtNotWar საკვები აერთიანებს!

image

2 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 11 მარტი, 2022

27 თებერვალი - ხაჭაპურის ეროვნული დღე

image

3 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 26 თებერვალი, 2022

“პატარძალი - კუთხეში, მაწონი - ქილაში”

image

3 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 10 თებერვალი, 2022

ქრისტიანული კვების კულტურა

image

3 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 10 თებერვალი, 2022

ტრაპეზის კულტურა და მისი როლი სხვადასხვა აღმს...

image

2 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 10 თებერვალი, 2022

Რა უნდა გაითვალისწინო რესტორნის გახსნამდე?

image

5 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 10 თებერვალი, 2022

ტურისტული თბილისი ქართული გემოს გარეშე

image

3 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 18 ოქტომბერი, 2021

ხაჭაპურის პოტენციალი

image

3 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 15 ოქტომბერი, 2021

"სანწალე კუჩხა" და კალანდა

image

2 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 12 ოქტომბერი, 2021

"ხაჭაპურის" ეტიმოლოგია

image

3 წუთის საკითხავი 

ვრცლად 1 აგვისტო, 2022

“პატარძალი - კუთხეში, მაწონი - ქილაში”

image

3 წუთის საკითხავი

ვრცლად 10 თებერვალი, 2022

ქრისტიანული კვების კულტურა

image

3 წუთის საკითხავი

ვრცლად 10 თებერვალი, 2022

ტრაპეზის კულტურა და მისი როლი სხვადასხვა აღმსარებლობის მქონე ადამიანებისთვის.

image

2 წუთის საკითხავი

ვრცლად 10 თებერვალი, 2022

ხაჭაპურის პოტენციალი

image

3 წუთის საკითხავი

ვრცლად 15 ოქტომბერი, 2021

"სანწალე კუჩხა" და კალანდა

image

2 წუთის საკითხავი

ვრცლად 12 ოქტომბერი, 2021

ტურისტული თბილისი ქართული გემოს გარეშე

image

3 წუთის საკითხავი

ვრცლად 18 ოქტომბერი, 2021

Რა უნდა გაითვალისწინო რესტორნის გახსნამდე?

image

5 წუთის საკითხავი

ვრცლად 10 თებერვალი, 2022

2022 წლის 50 საუკეთესო რესტორანი გამოვლინდა

image

4 წუთის საკითხავი

ვრცლად 19 ივლისი, 2022

მსოფლიო საზოგადოება 2022 წლის 50 საუკეთესო რესტორნის მოლოდინში

image

2 წუთის საკითხავი

ვრცლად 17 ივლისი, 2022

მდგრადი გასტრონომიის დღე

image

2 წუთის საკითხავი

ვრცლად 17 ივნისი, 2022

ხაჭაპურის ფესტივალი და შეფმზარეულების ეროვნული ჩემპიონატი - რა გეგმები აქვს საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციას ქართულ კულინარიასთან დაკავშირებით

image

3 წუთის საკითხავი

ვრცლად 1 ივნისი, 2022

31 მაისს საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციის პრეზენტაცია გაიმართება

image

2 წუთის საკითხავი

ვრცლად 30 მაისი, 2022

#MakeBorshtNotWar საკვები აერთიანებს!

image

2 წუთის საკითხავი

ვრცლად 11 მარტი, 2022

27 თებერვალი - ხაჭაპურის ეროვნული დღე

image

3 წუთის საკითხავი

ვრცლად 26 თებერვალი, 2022
  • ჩვენ შესახებ
  • ასოციაციაში გაწევრიანება
  • ვაკანსიის განთავსება
  • addr საქართველო, თბილისი 0112, წინამძღვრიშვილის ქ. 132
  • mail info@georgiangastronomy.ge
  • mobilephone +995577770733
logo
  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube
Shindi
© Georgian Gastronomy 2021 ყველა უფლება დაცულია