ვეგანური მწვადი
დაჭერით პომიდორი მსხვილ
ნაჭრებად. ტოფუ დაჭერით
კუბიკებად. შამპინიონები გაჭერით
შუაზე. ყაბაყი დაჭერით მსხვილ
ნაჭრებად.
ღრმა ჭურჭელში აურიეთ
ინგრედიენტები (ტოფუს გარდა) და
გაუკეთეთ მარილი და სუნელები.
აურიეთ და დატოვეთ
დასამარინადებლად 30 წუთი.
აასხით შესაწვავი ჯოხებზე
(შამფურებზე) ინგრედიენტები.
გამოაცხეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 20 წუთით.
მომზადება შეიძლება აეროგრილზეც. ამისათვის ხის შამფურები 30-40
წუთი დაალბეთ წყალში.
კალორიულობა მოცემულია პორციაზე.