ვეგანური მწვადი
მარტივი

ვეგანური მწვადი

ვეგანური მწვადი

Fitni Studio2024-01-01
35 წუთი
მომზადება
60 წუთი
ცხობა
1
პორცია

ინგრედიენტები

  • ყველი ტოფუ - 200 გრ.
  • შამპინიონები - 100 გრ.
  • ყაბაყი - 1 ცალი (500 გრ.)
  • პომიდორი - 1 ცალი
  • მცენარეული ზეთი - 1 ს/კ
  • მარილი, წიწაკა, სუნელები -
  • გემოვნებით

მომზადების წესი

1

დაჭერით პომიდორი მსხვილ

2

ნაჭრებად. ტოფუ დაჭერით

3

კუბიკებად. შამპინიონები გაჭერით

4

შუაზე. ყაბაყი დაჭერით მსხვილ

5

ნაჭრებად.

6

ღრმა ჭურჭელში აურიეთ

7

ინგრედიენტები (ტოფუს გარდა) და

8

გაუკეთეთ მარილი და სუნელები.

9

აურიეთ და დატოვეთ

10

დასამარინადებლად 30 წუთი.

11

აასხით შესაწვავი ჯოხებზე

12

(შამფურებზე) ინგრედიენტები.

13

გამოაცხეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 20 წუთით.

14

მომზადება შეიძლება აეროგრილზეც. ამისათვის ხის შამფურები 30-40

15

წუთი დაალბეთ წყალში.

16

კალორიულობა მოცემულია პორციაზე.

გაზიარება