ყაბაყის ალადები
მარტივი

ყაბაყის ალადები

ყაბაყის ალადები

Fitni Studio2024-01-01
10 წუთი
მომზადება
5-10 წუთი
ცხობა
1
პორცია

ინგრედიენტები

  • ყაბაყი - 250 გრ.
  • კვერცხი - 1 ცალი
  • ყველი - 25 გრ.
  • ბრინჯის ფქვილი (ან სხვ.) - 1ს/კ
  • მცენარეული ზეთი - 1 ჩ/კ
  • კამა - 15 გრ.
  • ნიორი - 1-2 კბილი
  • მარილი, წიწაკა - გემოვნებით

მომზადების წესი

1

ყაბაყი გაასუფთავეთ და გახეხეთ. დააყარეთ მარილი და დატოვეთ 10 წუთი, გაწურეთ და გადაასხით ზედმეტი სითხე.

2

ყველი გახეხეთ. ნიორი დაჭყლიტეთ. შეურიეთ ყაბაყი, კვერცხი, ყველი, ფქვილი, ნიორი, კამა, მარილი.

3

მიეცით ალადების ფორმა, ტაფას წაუსვათ მცირეოდენი ზეთი და შეწვით 2-3 წუთი ორივე მხარეს.

4

კალორიულობა მოცემულია პორციაზე.

კვების ღირებულება (1 პორცია)

180
კალორია
20
ცილა
25
ნახშირწყლები
13
ცხიმი

გაზიარება