ვეგანური პაშტეტი შამპინიონითა და გოგრის თესლით
გოგრის თესლი დაალბეთ 5 სთ. შემდეგ გადაწურეთ წყალი და გარეცხეთ.
ხახვი დაჭერით, დაასხით წყალი ლიმონის წვენთან ერთად, რომ სიმწარე გაუვიდეს.
შამპინიონები და სტაფილო დაჭერით. დაუმატეთ დაჭრილი კამა.
აურიეთ ბლენდერში ყველა ინგრედიენტი 1 ს/კ ლიმონის წვენთან ერთად.
ათქვიფეთ ისე, რომ მიიღოთ პაშტეტის ტექსტურა. თუ საჭირო იქნება, დაამატეთ მცირეოდენი წყალი.
შეგიძლიათ მიირთვათ უხეში პურის ნაჭერთან ან "ხლებცთან" ერთად.